Spa Hotels & Resorts   

De Mooiste Spa Hotels & Resorts

Zoals eerder vermeld is de doelstelling van deze site u op een snelle en gemakkelijke wijze te informeren over hotels met de nodige klasse en grandeur. Als het gaat om Spa Hotels en Resorts is het aanbod enorm. Om u alvast wat ideeën te geven: The Chedi Andermatt en The Alpina Gstaad, beiden in Zwitserland, maar ook op Bali (Como Shambhala Estate), in Thailand (Soneva Kiri) en Oman (Zighy Bay) kunt u heerlijk luxueus relaxen. En niet te vergeten de wellness hotels bij uitstek van Monaco; Hôtel de Paris en Hôtel Hermitage (zie onze pagina over Monaco). Klik onderstaande button voor een wereldwijd aanbod.


Voor een selectie op deze webpagina hebben wij gekozen voor een aanbod van hotels waarbij er tevens sprake is van een natuurlijk thermaal water, dus een echte bron. En dit ook nog eens dichtbij huis. Frankrijk is hiervoor het land bij uitstek. Zeker de dames onder ons zullen ongetwijfeld eerder gehoord hebben van bronnen als Vichy, Avène, La Roch-Posay en/of Uriage. Dit zijn bekende merken in de cosmetica industrie als het gaat om producten voorzien van uniek thermaal water. Aan al deze schitterende thermale kuurorden zijn hotels verbonden die de nodige klasse uitstralen en garant staan voor een heerlijk verblijf. Behalve een uitgebreid aanbod van spa en wellness behandelingen beschikken zij ook over zeer goede restaurants, uitgebreide fitnesscentra en comfortabele kamers en suites.

Verder van Huis

Voor wie toch liever wat verder van huis zijn vakantie viert, maar wel een liefhebber is van thermaal bronwater, biedt Vichy de oplossing. Alhoewel niet direct naast de bron gelegen zijn er wereldwijd nog 3 hotels die behoren tot de Vichy Spa International Group. Ook in deze hotels wordt gebruik gemaakt van de gehele productrange van Vichy Laboratoirs. Kwaliteit is hiermee gewaarborgd.