Lekker FIETSEN

5***** the Luxe

Bike the Luxe

Er is geen land ter wereld waar zoveel gefietst wordt als in ons kleine kikkerlandje. Veel Nederlanders gaan daarom met fiets en al op vakantie of huren er één op locatie, zeker als het er sprake is van een mooi heuvel- of berglandschap. Niets is leuker om per fiets een andere streek of nieuw landschap te ontdekken. Het aanbod fietsvakanties online is enorm, maar als het gaat om luxueuze, 5-sterren fietsvakanties dan is het lastig zoeken. Wij van KlasseHotels.nl hebben het één en ander voor u uitgezocht en een aantal mooie bestemmingen op een rijtje gezet.

Uitgangspunt hierbij zijn de bestemmingen van Trek Travel. Wie bekend is in de wielersport zal het Amerikaanse merk Trek Bikes bekend in de oren klinken. Behalve het bouwen van goede tot uitstekende professionele fietsen organiseren zij ook wereldwijd kwalitatief hoogwaardige fietsvakanties. Vakanties compleet verzorgd inclusief een mooie Trek Bike, voor elk niveau maar niet goedkoop. Ervaring leert echter dat niet iedereen geïnteresseerd is in een compleet verzorgde vakantie. Voor diegenen die graag de regie en de prijs in eigen hand houden hebben wij onderstaande bestemmingen uitgekozen. Dit is slechts een kleine greep uit het volledige aanbod zeer luxe fietsvakanties. Meer informatie vindt u hier; TrekTravel.com.

Prosecco Tour

Geniet van de heerlijke Prosecco regio en maak de mooiste tochten door de wijngaarden. Hotel Villa Cipriani staat garant voor een heerlijk verblijf waarbij het u aan niets zal ontbreken. Fietsverhuur en/of fietstochten zijn tegen een toeslag bij te boeken.


Ultiem Fietsen op Mallorca

Als er één eiland bestempeld mag worden als ultieme fietsbestemming dan is dat Mallorca. Hagelwitte stranden, idyllische dorpjes in de Tramuntana heuvels, een heerlijke keuken en een leuke winkelstad. Jumeirah Port Soller Hotel & Spa maakt uw fiestvakantie compleet.


Rust in de Provence

De geur van lavendel en uitzicht op de Mont Ventoux. Pittoreske dorpjes met hun traditionele markten. Een wijnproeverij of zelf je parfum samenstellen? De Provence laat u helemaal tot rust komen evenals Mas des Herbes Blanches Hôtel & Spa – Relais & Châteaux.